СРАМОТА: Телевизија N1 изједначава СПЦ са НВО „ЦПЦ“

Током јучерашњег извештавања, телевизија N1 у емисији „Дневник“ направила је, очигледно намерну „грешку“, изједначивши Српску Православну Цркву, која постоји 800. година и невладину организацију „ЦПЦ“, која је регистрована 1999. године у полицијској станици на Цетињу.

Да ово није урађено случајно, већ из крајње намере, види се из прилога, који је емитован у емисији „Дневник“, у којем се новинар поменуте телевизије, укључио уживо у емисију из Подгорице, где је почео, најблаже речено, скандалозно да извештава.

Током укључења, новинар N1 је извештавао о верницима и паљењу бадњака, односно о два скупа, која је раздвајала полиција, вернике СПЦ и канонски непризнате цркве „ЦПЦ“.

Расколник Мираш Дедеић

Током извештавања, могло се видети, да ту никакве објективности нема. Ова телевизија, односно њен новинар, не само да је изједначио СПЦ и НВО „ЦПЦ“, где није ни једном нагласио да је у питању канонски не призната црква, (сем што је то изговорила водитељка Дневника) такође пуни легитимитет је дао анатемисаном распопу Мирашу Дедеићу, којег је назвао „Митрополитом црногорским“.

Сајт ТВ N1

Какав је циљ ове стране телевизије, која послује на територији Републике Србије, и зашто подржава НВО „ЦПЦ“, тиме доводећи у заблуду гледаоце, односно грађане Србије, прећуткујући најбитније информације?

У поменутој емисији, ни једном нису нагласили, да је „ЦПЦ“ НВО, која је регистрована на Цетињу 1999. године и на чијем челу се налази рашчињени распоп Мираш Дедеић.

Погледајте па закључите сами: (прилог је на почетку Дневника)

Аутор: НС Данас

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s